15.12. Iskelmähelvetti Vol.1: Haaveet, Sörnäinen, Peijas, Jean Ramsay
Joulukuussa Helsinginkadulla Lepakkomies-klubilla kokeillaan miten tanssijalka mahtuu talvikengissä turvonneisiin klappeihin ja katsotaan mahtuuko vanha tanssikolttu yhä päälle. Iskelmähelvetti Vol.1 järjestetään 15.12.2023 ja paikalle on saatu mainio kattaus melankolista kotimaista schlageria soittavia yhtyeitä ja artisteja.
Peijas on vuodesta 2020 musiikin ystäviä ja elämän rakastajia villinnyt folk -bändi. Sen musiikissa lyövät kättä tannerta pöllyttävä psykedeelinen folk ja iskelmän parhaita perinteitä kunnioittava melodisuus. Sanoitusten skaala venyy aina perinteisistä lemmenlauluista huuruisiin metsäseikkailuihin ja kiperiin pohdintoihin nykymaailman tilasta.
Kanonisoimattoman kantrin sekä agentiaanisen angsti-iskelmän airue Sörnäinen on vuonna 2014 perustettu yhtye. Se on mollisointujen, luovuttamisen ja suomidepression yhdistelmä Katri Valan puiston varjoisemmalta laidalta. Pitkän linjan soittajien kokoonpano on kuullut baarien miesten tarinat, jatkaen surutyötä seuraaville sukupolville.
Santtu, Reko, Ville ja Jaakko. Haaveet on nuoremman punkrock sukupolven rautalankavetoinen iskelmä-yhtye. Käsi pystyyn ketä kiinnostaa Topi Sorsakoski & Agents tai Marko Haavisto Poutahaukkoineen? Ai kaikkia, voitte laskea kädet ja nähdään Hesarilla!
Jean Ramsay on sanojensa mukaan parrakas ja keski-ikäinen ihminen, joka esitää kuolonkantria ja fermentaatio-folkkia ruumiin mätänemisestä ja päihderiippuvuuksista. Ehkä rajumpi ilmaisu, mutta Ramsay on taidokas säveltäjä, joka nojautuu perinnemusiikin parhaisiin ominaisuuksiin.
Lepakkomies aukeaa 20.00. Ilmoitamme soittoajat ja -järjestyksen myöhemmin. Liput: 10€.
Jean Ramsay
https://jeanramsay.bandcamp.com https://www.facebook.com/jeanmagnuswilliamramsay/
Haaveet
https://haaveet.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/haaveet/
Sörnäinen
https://www.facebook.com/sornainen

Peijas
https://www.facebook.com/peijasband/