Nuoruus- ja Too Slow -yhtyeet julkaisevat vappuaattona 2024 pitkään odotetun splittialbuminsa. Paikan päällä on myynnissä uunituoretta kasettia! Vietä kerrankin vappuaaton ilta lämpimissä tunnelmissa ja tule paikalle. Samalla rahoitat retkueen kiertuetta, joka jatkuu myöhemmin viikolla pohjoisessa.

Tässä tietoa vielä bändeistä:

NUORUUS:
”Nuoruus on vuonna 2018 perustettu helsinkiläinen garage rock -yhtye. Laulaja-kitaristi Kalle Kaurasen sooloprojektina alkanut Nuoruus loppuvuodesta 2023 koko bändin voimin luodun esikoisalbuminsa.

Nuoruus sävyttää garagepaahtoaan vilpittömillä melodioilla, psykedeliaan asti kurottavilla instrumentaaliosilla sekä vaaran rajamailla liikkuvalla bändisoitollaan. Vuosien varrella Nuoruus on kasvattanut mainettaan erinomaisena livekokemuksena, jossa terävä biisimateriaali yhdistyy vimmaiseen energisyyteen.”

TOO SLOW:
Too Slow on kolmihenkinen helsinkiläinen bändi, joka on tunnettu mielenkiintoisista live-esiintymisistään. Bändin tuorein julkaisu on kesältä 2023, joka kantaa nimeä ”2 EP´s”.

Too Slow on kahdeksanvuotisen olemassa olonsa aikana kiertänyt esimerkiksi Skotlannissa ja Baltiassa, ja omasta mielestään bändi on parhaimmillaan vaarantuntuisilla livekeikoillaan.

Liput 8€ ja ovet aukeavat klo 20.00. Tarkemmat soittoajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.