20:00 Ovet

Tarkemmat soitto-ajat päivitetään myöhemmin.

Liput 8€,
Maksutapa Mobilepay, käteinen tai tilisiirto.

Osallistumalla tapahtumaan, sitoudut noudattamaan Lepiksen turvallisemman tilan periaatteita:

Turvallisempi tila

Ptrov:
Helsinkiläisyhtye Ptrovin hitaiden kaarien ja suurien kontrastien varaan rakentuva instrumenaalinen musiikki ei ole helposti pureskeltavaa pikaruokaa. Yhtye luottaa musiikissaan pitkiin kaariin ja jäytävään toisteisuuteen. ”Voimala”-levyltä julkaistuja singlejä on kuultu esim. Radio Helsingin Korkeajännite- ja Uusi Ääni -ohjelmissa, samalla kun Rumba on kertonut Ptrovin olevan ”painostavaa uhkaa ja leijailevan kaunista psykedeliaa.” Ptrov on viime aikoina ollut äänittämässä Lammaskallion audiolla uutta albumiaan, jonka kappaleita tullaan kuulemaan myös Lepiksen illassa

Moonwards:
Moonwards – sana, josta huokuu kaipuu kaukaisuuksiin – on yhtye Helsingistä, jonka musiikki puhuttelee juuri näitä teemoja. Vuonna 2022 perustettu yhtye löytää monet esikuvistaan 1980 ja -90-lukujen vaihtoehtorockin, shoegazen ja new waven maailmoista tarjoten oman tulkintansa valtavirrasta poikkeavan rockmusiikin kentälle melodisten kitarariffien, rakkauden ja elämän pohdiskelun sekä satunnaisten outojen tahtilajien keinoin.
Moonwards julkaisi talvella 2023–2024 ensimmäiset sinkkunsa, joista muodostui myös helmikuussa 2024 julkaistu yhtyeen nimeä kantava debyytti-EP. Kappaleita on kuultu niin kotimaan radioaalloilla Radio Helsingissä sekä Roll FM:ssä, kuin myös esimerkiksi Yhdysvalloissa shoegaze-asema DKFM:llä. Moonwards on saanut myös huomiota musiikin vientiin erikoistuneen organisaation Music Finlandin sekä maan johtavan musiikkilehden Soundinkin sivuilla.

Cave Moss:
Cave Moss on helsinkiläinen rock -yhtye, jonka jäsenet ovat tuttuja mm. moshimoshi-, Nuoruus-, Entäs Peltonen?- ja For Tomorrow -yhteyksistä. Bändin ensimmäinen EP Loose Tunes julkaistiin tammikuussa 2024 tuoreen levy-yhtiö Dracula Mountainin ensijulkaisuna. Cave Moss naittaa murskaavat kitaravallit, mukaansatempaavat rytmit ja koskettavat itkupillilauluharmoniat ihanasti yhteen ja soittaa 15 biisiä puolessa tunnissa. Lisää uutta musiikkia tulossa vielä ennen kesää!