Ke 13.12.2023 @ Lepakkomies
Saga Mast / Sina Viola / Miia Junes
Ovet klo 20:00
Liput ovelta 7 €
K-18

Kyntteliköt roihahtavat mimmienergiasta Lucian päivänä 13.12., kun kolme dramaattista ja säkenöivää artistia esiintyvät Lepiksessä. Tervetuloa!

❤️‍

Saga Mast on cowboy-bootsit jalassa Helsingin kaduilla seikkaileva suomirockin uusi ääni, joka julkaisi esikoisalbuminsa ”Rakastan draamaa” toukokuussa 2023.
Mast on sielultaan analoginen rock-mimmi, joka on ristiriitainen, avoin, inhimillisen sotkuinen ja aseistariisuvan rehellinen nainen. Keikoilla hän tuo musiikkinsa esiin väkevästi omaperäisillä sovituksillaan, joissa on sekä haavoittuvuutta että mahtipontista draamaa.

Kuuntelemaan:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7J1Hi9qyqxFOxokehI8jx1?si=BZQ07tbbSP-jhBI1YvAgWQ
Instagram: https://www.instagram.com/sagamast/

❤️‍

Sina Viola löytää innoituksensa tummanpuhuvien kapakoiden ja satumaisten taikamaailmojen välistä. Laulujen aiheet kuljeskelevat eskapismin ja draaman mielikuvituspuutarhassa, jossa omat voimat kerätään takaisin itkun, naurun ja euforian seassa, punaviinilasin läikkyessä. Sina Violan sanoitukset yhdistyvät kirkkaaseen soundimaailmaan ja alhoissa kaikuviin melodioihin sydänjuuria vavisuttaen.

Lepiksessä artistin synthpop-vaikutteiset kappaleet taipuvat säihkyviksi bändisovituksiksi viisihenkisen bändin käsissä. Sina Viola työstää tällä hetkellä tulevaa EP:tään.

Kuuntelemaan:

Instagram: https://www.instagram.com/sinaviolamusiikki/

❤️‍

Miia Junes on pohjoisen juurilla varustettu laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Juneksen kappaleet risteilevät orgaanisesti folkin, indierockin ja vaihtoehtopopin maisemissa, ytimenään samaistuttavan rehelliset tekstit sekä vahva laulutulkinta.
Toukokuussa 2022 julkaistu debyyttialbumi Sadekuuroja on monipuolinen kokonaisuus, joka sisältää 10 tuoretta sävellystä, mukaan lukien singlejulkaisut Kuu, Porteilla ja Ydin.
Lepakkomiehessä Miia Junes nähdään tunnelmallisella soolokeikalla.

Kuuntelemaan:
https://orcd.co/sadekuuroja
Facebook: https://www.facebook.com/miiajunesmusiikki/
Instagram: https://www.instagram.com/miiajunes/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6mgvSNO0D9F3eYrn4ppGvK?si=gohaeNdIT0Ct6-viUjFxnQ
Youtube: https://www.youtube.com/miiajunes