Elokuisena keskiviikkona Lepiksessä electroa, rockia ja electrorockia! Artur soittaa parhaat biisit keikkojen välissä. Liput 5 e (+narikka)

Sumuposauttaja
Pirkanmaan kovin eskapisti rakentelee luuppeja Yamahan kotisynalla ja laulaa päälle. Ite keksittyjä juttuja!
Musiikkityylissä yhdistyy elementtejä diskosta, popista ja elektrosta, ja parhaimmillaan kaikki toimii kuin unelma. SP julkaisi toisen laululevynsä vuoden 2021 kesällä, ja Soundi-lehti kirjoitti siitä mm. tällaista: ”Vähän nuhjuinen soundi yhdistettynä meditatiivisesti harhaileviin melodioihin ja yksinkertaisista loopeista rakentuviin, hyvin toisteisiin biitteihin vievät ajatukset jonnekin makuuhuoneen ja klubin välimaastoon.”
Vuonna 2022 kuullaan single-projektin hedelmiä kun Sumuposauttaja julkaisee peräti kahdeksan digisingleä omalla Bandcamp-sivullaan. Singlet on tehty neljän eri tuottajan kanssa. Lepiksen keikalla kuullaan myös tätä uutta materiaalia.
https://sumuposauttaja.bandcamp.com

Juovat
Rocktrion musiikissa kirskuvat kitarat yhdistyvät heleisiin laulumelodioihin, ja suomenkieliset sanoitukset tarkastelevat ihmisenä olemisen epämukavuusalueita.

Jackson F
Jackson F on muusikko ja äänitaiteilija Saku Kämäräisen sooloprojekti jonka ytimessä on kielisoitinten rämpyttäminen, säröpedaalit, maailman epäkohdista höyryäminen ja höyryjen päästely.