DATE: JULY 8TH (MONDAY) 2024
PLACE: HELSINKI, LEPAKKOMIES
DOORS: 19.30
ENTRANCE: 5-10€

FLYER BY ATTE NYKÄNEN

TAMARA LUONTO tarjoaa mukavan monipuolista power/garage -etuliitteisiin ehkä luontevimmin istuvaa, popahtavaa punk/indie rockia. Viimeisin julkaisu Honeymoon LP oli julkaisuvuotensa terävintä top-kamaa, ja nekin biisit syttyvät livenä lopullisesti eloon. Tamara Luonto is best!

DEPONI Norjan Stavangerista on se kiihkeästi kaivattu piristysruiske keski-ikäistyvälle ja dementoituvalle punk-skenelle. Rajua soittoa, huutoa, hyviä kantaa ottavia sanoituksia ja kaikki tämä tymäkällä nuoruuden vimmalla! Olet sitten piristysruiskeen kuvaillussa tarpeessa, tai muuten vain hyvän meiningin ystävä, niin Lepiksen hurja maanantai-special is the place to be! Viikko vauhdilla käyntiin!

OSTEONECROSIS on brutaalia death metallia konerummuilla! Sick riffin louhintaa, gore-industrialimaista tunnelmaa, örinää, straight to the heart! <3 PAHAN KEHÄ on vimmainen ja vihainen uusi hardcore punk bändi Helsingistä. Armotta päälle ja kurkkuun käyvät huutolaulut, mielenkiintoiset biisit mistä tulee kulmikkaamman hardcorepunkin lisäksi mieleen kaikuja obskuurimman metal/punkin laitamilta. Kuuntele eka demo bandcampista! Väkevää! https://pahankeha.bandcamp.com/album/pahan-keh-demo