THE HALOPHONES:

The Halophones on villi helsinkiläinen indie/garage rock -yhtye, jonka musiikki yhdistää melodiset bassolinjat ja tarttuvat rock’n’roll-riffit tanssittaviin instrumentaaliosioihin. Vuodesta 2022 arvaamattomilla riehakkailla keikoillaan aktiivisesti nimeään kasvattanut nelikko soitti muunmuassa Jytäkesässä 2023 ja myi loppuun ensimmäisen Lontoon keikkansa Camdenissä syyskuussa. Bändi julkaisee nyt debyyttialbuminsa sinkkuja.
Linktree: https://www.linktr.ee/thehalophones
Instagram: https://www.instagram.com/thehalophones
Spotify: https://sptfy.com/NpX6~s

PLEASANT FLOW:

Pleasant Flow on punavuorelaisen biljardisalin alakerrassa tiiviistä kaveriporukasta kasvanut indierockbändi, joka erottuu nuorekkaalla ja purevalla soundilla suomalaisen rockin nykyskenestä. Omaleimainen pilke silmäkulmassa, Pleasant Flowin napakat kitarariffit, luovat sovitukset ja vahva biisinkirjoitus yhdistyvät kokonaisuudeksi, jota on mahdotonta vastustaa.
Vuonna 2023 bändi on kiertänyt klubeja ja valloittanut yleisöjä kipinöivällä ja intensiivisellä esiintymisellään. Bändi myös äänitti ja julkaisi debyytti-EP:n ”Life is Good..?”, joka vakiinnutti Pleasant Flow -soundin – 2000-luvun alun inspiroimaa, terävää ja viekasta indierokkia vihasta, rakkaudesta, ja kaikesta siltä väliltä.
Spotify: spotify.link/awnYaLKyLDb
Instagram: https://www.instagram.com/pleasantflow

THE BLACK BUBBLES:

Helsinkiläinen The Black Bubbles yhdistää musiikissaan 1960- ja 70-lukujen rockperinteen, livekeikkojen energian ja ennakkoluulottomuuden.
Yhtye aloitti yhdessä soittamisen jo vuosia sitten. Vuonna 2016 ryhmä aktivoitui toden teolla ja otti nimekseen The Black Bubbles. Bändin laulaja Niina Klemetti tunnetaan myös Barbe-Q-Barbies -yhtyeen rumpalina. Muut bändin jäsenet ovat tuttuja mm. yhtyeistä Hellcity Punks, Rite ja Parasite City.
The Black Bubbles on niittänyt mainetta energisenä ja napakkana livebändinä, joka vie kuulijansa sujuvasti tunnelmasta toiseen, ja jonka räyhäkäs poljento tarttuu tanssijalkaan. Kesällä ilmestyvä pitkäsoitto osoittaa myös bändin sävelkynän terävyyden.
Pitkäsoitto ”The Other Side” julkaistaan 17.11. ja tätä juhlistaakseen bändi soittaa levyjulkkarikeikan 6.Linjalle yhdessä Anzi Destructionin kanssa. Levyltä on aiemmin julkaistu jo biisit”Sister”, ”The River” ja ”Queen of Leeches”.
Facebook: https://www.facebook.com/theblackbubbles/
Instagram: https://www.instagram.com/theblackbubbles/