The Shafts, Velvet Ass, disorganist ja Sebastian Hornborg esiintyvät Lepakkomiehessä keskiviikkona 24.1.2024.

Liput 7 euroa paikan päällä. Keikkalipun maksutapa käteinen tai MobilePay. Alakerran ovet auki klo 20:00. Tarkemmat soittoajat päivitämme lähempänä keikkaa.

THE SHAFTS
The Shafts tunnetaan rönsyilevän leikkisästä rock-ilmaisustaan sekä tarttuvista koukuistaan. Bändi julkaisi kesäkuussa 2023 Telemarketer -pitkäsoiton, joka on kerännyt kehuja maamme valveutuneimmissa musiikkimedioissa. Lepiksen tammikuisella keikalla kuullaan sekä uudempaa tuotantoa että vanhoja helmiä.
https://www.instagram.com/the.sha.fts/

VELVET ASS
Velvet Ass (FI/JP) on saaristolaisbändi, jossa ovat mukana taiteilijat Marika Maijala, Petra Vehviläinen ja Aoi Yoshizawa. Heidän kokeelliset lo-fi-popkappaleensa perustuvat punk-asenteeseen, joka kumpuaa Helsingin saarten kovista tuulista sekä sekalaisen kaman roudaamisesta IKEA-kasseissa.
https://www.instagram.com/velvetass_band/

DISORGANIST
disorganist esittää akustisia sooloversioita julkaistusta ja julkaisemattomasta materiaalista. Tiedossa kuuman indie-cocktail kitaroita, rappia, unelmia ja päättäväisyyttä.
https://www.instagram.com/_disorganist/

SEBASTIAN HORNBORG
Sebastian Hornborg on The Panic Waves yhtyeen laulaja ja kitaristi, joka esiintyy Lepakkomiehessä akustisesti soolona. Esitys pyörii menetyksen, toivon ja suloisen melankolian ympärillä.
https://www.instagram.com/panicwavesofficial/