VÄINÖ HONKANEN JA VALTIO:
Väinö Honkanen on loviisalaislähtöinen artistintynkä ja Valtio hänen rokkaava orkesterinsa. Yhtyeen omaleimaisessa suomirockissa kuuluvat vaikutteet niin punkista, bluesista kuin rautalankaiskelmästä, ja sanoituksissaan Honkanen käsittelee elämää ja ihmisyyttä samaistuttavien tosielämän tilanteiden kautta – ajoittain toki törkeästi liioitellen sekä keksityn ja toden rajamailla tanssahdellen.
Bändi julkaisi Kaikki maailman draama -debyyttialbuminsa kesällä 2021 ja sitä seuranneen Pekka-EP:n alkuvuodesta 2023. Tätä nykyä nelihenkisessä yhtyeessä soittavat Väinö Honkanen (kitara ja laulu), Tuukka Kangas (basso ja taustalaulu), Mitja Sainio (kitara) sekä Johannes Ukkonen (rummut). Bändin liveohjelmisto koostuu yhtyeen alkuperäistuotannosta, Honkasen soololevyjen helmistä sekä ajoittaisista cover-yllätyksistä.
Facebook:
https://www.facebook.com/vaino.honkanen
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/6e6pno1DB9MvmnSYPvsgl7…

1TIPE KVARTETTI:
1Tipe Kvartetti on Seinäjokinen rock-yhtye, jonka musiikissa yhdistyy kokeilevan musiikin, jazzin sekä akustisen musiikin piirteitä. 1Tipe (Tiitus Ahokas) tunnetaan omintakeisesta tyylistä kertoa kappaleissaan tarinaa niin universumia syleilevistä tunteista kuin maanantaiaamua kohti polkevasta arjesta.
Rummuissa Kvartetissa soittaa Ukko Vuorela, jonka taidokas ja rytminen soitto luo yhtyeen musiikille pohjan. Basisti Gamo Niskanen tukee rytmiosiota vilkkailla bassolinjoillaan. Kosketinsoittaja Nelly Lehtonen hoitaa yhtyeessä melodiaosuudet ja maalaa kauniita harmoniota rytmikkääseen musiikkiin. Kesällä Kvartetin keikoille vierailee välillä kitarassa Tatu Sunnari, jonka blues-tyylinen kokeileva soitto antaa bändille lisämausteen live-keikoilla.
1Tipe Kvartetti julkaisi juuri uuden albumin ”kesä on aina myöhässä”, jota kuullaan kesän keikoilla!
Facebook:
https://www.facebook.com/1tipe
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/623ws52gHtlWvfNHkuUzb7…

JUHA-MATTI PASKA:
Juha-Matti Paska yhtyeineen soittaa rokkia. Juhiksen vitutuksesta ja rakkaudesta kumpuavia nerokkaita sanoituksia säestää 5-henkinen päräyttävä rock-orkesteri. Suomirockin ja Kalliopunkin seuraavaksi isoksi nimeksi ja pelastajaksi itseään kuvaava bändi julkaisee debyyttialbuminsa 2024. “Sitä itteään!”
Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61561465051259