Turvallisesti yhdessä

Lepakkomies on sitoutunut järjestämään turvallisia tapahtumia.

Lepakkomiehen tapahtumissa on käytössä koronapassin tarkastus. Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumat toteutetaan täydellä kapasiteetilla ja jokaiselta asiakkaalta tarkastetaan koronapassi ovella tapahtumien yhteydessä klo 19:30 alkaen.

Tarkastamme koronapassin jokaiselta asiakkaaltamme tapahtumien yhteydessä. He, jotka eivät halua näyttää passia pyydetään poistumaan ravintolasta klo 19:30 mennessä. Koronapassin käyttöönotolla halutaan mahdollistaa Lepakkomiehen tapahtumien sekä ravintolatoiminnan laajempi avaaminen. Passin käyttöönoton myötä Lepiksen aukioloajat laajenevat, tuleviin tapahtumiin saadaan lisää lippuja myyntiin ja myöhäisillan dj-klubit tekevät paluun.

Koronapassin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai valokuvana puhelimesta. Käyttäjät löytävät todistuksen saadusta rokotteesta, sairastetusta koronataudista ja voimassa olevista koronatesteistä Omakanta-palvelusta.

Toimi näin:

  1. Lataa itsellesi EU:n koronatodistus Omakanta-sivustolta.
  2. Saapuessasi On the Rocksiin avaa koronapassi valmiiksi ja näytä henkilökunnalle todistuksessa oleva QR-koodi. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.
  3. Henkilökunta skannaa lukusovelluksella todistuksessa olevan QR-koodin.

TURVALLISEN TILAN PERIAATTEET

Kaikilla on oikeus vierailla Lepakkomiehessä turvallisesti

Lepakkomiehessä on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle, ahdistelulle, häirinnälle ja väkivallalle. Käyttäydy kaikkien viihtyvyys huomioiden ja kohtele toisia kunnioittavasti sekä tasa-arvoisesti.

Kunnioita jokaisen rajoja. Emme hyväksy kenenkään ihmisarvoa, omaa tilaa tai koskemattomuutta loukkaavaa käytöstä.

Turvallinen tila tehdään yhdessä. Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, kerro asiasta henkilökunnalle tai järjestyksenvalvojalle ja pidämme huolen, että asiaan puututaan ja siihen suhtaudutaan vakavasti. Muista, että henkilökuntamme on täällä sinua varten ja jokaisen turvallisuus Lepakkomiehessä on meille ehdottoman tärkeää. 

Henkilökunnalla on oikeus poistaa ravintolasta henkilö, joka ei toimi yllämainittujen periaatteiden mukaisesti.

Haluamme rakentaa Lepakkomiehestä turvallisemman keikkapaikan. Jos koet, että olet kohdannut häirintää tai epäasiallista käyttäytymistä ja siihen ei ole onnistuttu puuttumaan, voit olla yhteydessä info@lepis.fi